ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 22/3/2018:Η ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.

Γίνεται γνωστό ότι με αφορμή την ευλογημένη ευκαιρία της διπλής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου στα πλαίσια λειτουργίας των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων πνευματικού καταρτισμού των πιστών με τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομην του Σώματος του Χριστού» την προσεχή Δευτέρα, 26 του μηνός Μαρτίου 2018, στις 6:00 το απόγευμα, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου), θα πραγματοποιήσει επίκαιρη ομιλία από την Δρ. Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρία -Ελευθερία Γιατράκου με θέμα: «Ανταύγειες από την Εθνεγερσία του 1821».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την επετειακή αυτή Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης προς τους ήρωες της Πίστεως και της Πατρίδας μας, που με το τίμιο αίμα τους πότισαν το δέντρο της ελευθερίας της Πατρίδας μας κρατώντας ζωντανό το Έθνος μας, με αδούλωτο το φρόνημα και την Ελληνορθόδοξη Πίστη μας.