Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΠΙΤΣΗ-ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.
Ο ΘΕΟΦ. ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΩΡΕΩΝ κ. ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ι.ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ».
Ὁ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ρ/Σ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «Αποχωρισμός - Αποχωρισμοί....Ένα μεγάλο γιατί».
Ο π. Ευάγγελος Μαρκαντώνης, Πρωτοπρεσβύτερος, Θεολόγος – Εκπαιδευτικός μίλησε στην «κροκίδειο» αίθουσα με θέμα: «Επιστήμη και Πίστη: σύγκρουση η συμπόρευση;»
Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΖΟΒΙΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.
Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΞ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΗΣ Ι. ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΜ. π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.
Ο κ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ. ΜΕ ΘΕΜΑ : «Πως θα προετοιμάσουμε τους νέους μας για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση».
Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.
Η κ. ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.
Ο ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ π. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.