ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Για να βοηθήσουμε τη δυνατότητα πρόσβασης, έχουμε εφαρμόσει τα πρότυπα πλήκτρων πρόσβασης Βρετανικής κυβέρνησης σε αυτόν τον ιστοχώρο. Αυτοί παρέχουν τους συντομότερους δρόμους.

Χρησιμοποίηση των πλήκτρων πρόσβασης
Τα πλήκτρα πρόσβασης λειτουργούν ελαφρώς διαφορετικά ανάλογα με τον browser και τον τύπος υπολογιστή που χρησιμοποιείτε:
Εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Internet Explorer 4 σε ένα PC, πιέστε "το ALT" και το πλήκτρο πρόσβασης ταυτόχρονα.

Εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Internet Explorer 5 (ή ανωτέρω), πιέστε "το ALT" και το πλήκτρο πρόσβασης ταυτόχρονα, κατόπιν "επιστροφή".
Εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Internet Explorer 5 (ή ανωτέρω) σε ένα APPLE MACINTOSH, πιέστε "το CTRL" και το πλήκτρο πρόσβασης ταυτόχρονα.
Εάν χρησιμοποιείτε Netscape 6, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο "ALT" σε ένα PC και το πλήκτρο "CTRL" σε ένα APPLE ΜACINTOSH.

Εναλλακτικό ("ALT") κείμενο
Όλες οι εικόνες σε αυτόν τον ιστοχώρο συνοδεύονται από ένα συνοπτικό εναλλακτικό κείμενο που, όπου απαιτείται, προσδιορίζει μια εικόνα ή τη λειτουργία του. Αυτό το εναλλακτικό κείμενο (ALT-KEΙMENO) είναι γενικά σβηστό.

Σύνδεσμοι
Όλες οι συνδέσμοι έχουν γραφτεί έτσι ώστε έχουν νόημα όταν διαβάζεται από το πλαίσιο (αναγνωστών οθόνης).

Μέγεθος κειμένων
Το κείμενο σε αυτόν τον ιστοχώρο έχει οριστεί χρησιμοποιώντας μια μη-σταθερή αξία σε ένα φύλλο ύφους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου στην οθόνη σας με να χρησιμοποιήσετε τα settings του browser settings όπως παρακάτω:
Εάν χρησιμοποιείτε Internet Explorer, επιλέξτε View και μετά Text Size και διαλέξτε το μέγεθος που θέλετε.
Εάν χρησιμοποιείτε Netscape, επιλέξτε View και μετά Text Zoom και διαλέξτε το μέγεθος που θέλετε.
Εάν χρησιμοποιείτε Mozilla Firefox, επιλέξτε View και μετά Text Size και και μετά διαλέξτε Increase ή Decrease.

Χρώματα
Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας έχουν επιλεχτεί προσεκτικά για να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερη αντίθεση μεταξύ του κειμένου και του υποβάθρου. Έχουν ελεγχθεί επίσης για να εξασφαλίσουν ότι λειτουργούν για εκείνους με διαφορετικούς τύπους αχρωματοψίας.

Πολυμέσα
Όπου το περιεχόμενο εμφανίζεται με τις πλούσιες μορφές μέσων (ως βίντεο, flash κ.λπ...) μια εναλλακτική έκδοση HTML παρέχεται επίσης ώστε να μη αποκλειστούν οι χρήστες χωρίς το απαιτούμενο λογισμικό.

Για τις περισσότερες πληροφορίες και λειτουργία παρακαλούμε, επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της Microsoft microsoft accessibility.