Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ κ. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 9η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Είναι αδιαμφισβήτητη η δύναμη  και ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.), στην διαμόρφωση των συνθηκών διαβίωσης της σύγχρονης Οικογένειας. Για τον λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολή μας, στα πλαίσια λειτουργίας της Σχολής Γονέων, με την ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 6:00 το απόγευμα, στην «Κροκίδειο Αίθουσα», συνάντηση με θέμα:  «Η οικογένεια, ως αποδέκτης της επιρροής των Μ.Μ.Ε.», με ομιλητή τον γνωστό Δημοσιογράφο κ. Σπυρίδωνα Χαριτάτο. Η δύναμη της «4ης Εξουσίας», όπως πολλοί αρέσκονται να ονομάζουν τα Μ.Μ.Ε., είναι καθοριστική σε κάθε κύτταρο της σύγχρονης κοινωνίας και η οικογένεια δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η κατάσταση αυτή επιβάλλει την ενημέρωση των γονέων και των παιδιών για τους κινδύνους που εγκυμονεί η δύναμη αυτή.

Σας προσκαλούμε, επομένως να παρακολουθήσετε, την  ομιλία αυτή, ώστε να πληροφορηθείτε ποιά είναι η λειτουργία και η επίδραση των Μ.Μ.Ε. στην οικογένεια. Να ενημερωθείτε, από το στόμα ενός ειδικού, για τους βαθύτερους παράγοντες εξάρτησής μας από τα Μ.Μ.Ε. και για  τους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται αυτή.

Τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα ακολουθήσει, θα συντονίσει, όπως πάντα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.