«Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ» Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 12η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

DSC02618.jpgΣτα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ», για τον Ιδρυτή και Προστάτη της Τοπικής μας Εκκλησίας αλλά και πολιούχο Κορίνθου Άγιο Απόστολο Παύλο, ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Απόστολος Νικολαΐδης θα ομιλήσει το προσεχές Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, ώρα 7 μ.μ., στην Κροκίδειο Αίθουσα, κατά την 12η Συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεώς μας, με θέμα: «Η έννοια της συζυγίας κατά τον Απ. Παύλο».

Σε ημέρες αποπροσανατολισμού, όσον αφορά στο θέμα της συζυγίας, ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής θα αναπτύξει τις θέσεις του Αποστόλου των Εθνών Παύλου για το συγκεκριμένο θέμα μέσα από την χαρισματική διδασκαλία του «στόματος του Χριστού», όπως αυτή εμπεριέχεται στις 14 Επιστολές Του, βιβλία της Καινής Διαθήκης, που αποτελούν μαζί με τα υπόλοιπα το γνησιότερο καθοδηγητικό κείμενο του Χριστιανού στην πορεία του κατά την τρίτη χιλιετία, την πορεία του προς την Βασιλεία του Θεού.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή καταληκτική ομιλία της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως μας για να ωφεληθείτε από τα όσα θα παρουσιάσει ο άριστος Επιστήμονας, εγκρατής Θεολόγος, έντιμος και πολύτεκνος οικογενειάρχης και Πανεπιστημιακός διδάσκαλος κ. Απόστολος Νικολαΐδης αλλά και να γνωρίσετε καλύτερα τον σωστικό λόγο του Εφόρου και Προστάτου μας αγίου Παύλου και για το θέμα της συζυγίας.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει μία ακόμη εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης στο «σκεύος εκλογής» του Σωτήρος Χριστού.