ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/3/2019: Ο ΠΡΩΤ/ΡΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Γίνεται γνωστό ότι σε συνέχεια των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου με τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του σώματος του Χριστού»και σύμφωνα με το καταρτισθέν πρόγραμμα την προσεχή Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019, στις 6.00μ.μ.και στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου)θα μιλήσει ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καλιακμάνης με θέμα: «Η αγάπη προς τους εχθρούς κατά τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία του π. Βασιλείου Καλιακμάνη για να διδαχθήτε το νόημα και την αξία της αγάπης και προς τους εχθρούς από έναν σύγχρονο Αγιορείτη Άγιο, με αφορμήκαι την προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού, που αποτελεί για τους Χριστιανούς το μέτρο της θυσιαστικής αγάπης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.