ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/2/2019:Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΡΧΙΜ. ΤΥΧΩΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα στις 6.00μ.μ. στην «Κροκίδειο» Αίθουσα στην Κόρινθο (παραπλεύρως Επισκοπείου )και σε συνέχεια των εσπερινών Πνευματικών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας,υπό τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού»,θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου ΌρουςΠανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τύχων με θέμα: «Φιλοκαλία, μια προσέγγιση στον πνευματικό της πλούτο».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία του Πανοσ. Αρχιμ.π. Τύχωνος,Καθηγουμένου, για να μεθέξετε του πνευματικού πλούτου και του κάλλους της Ασκητικής γραμματείας της Εκκλησίας μας εν όψει και της κατανυκτικής περιόδου του Τριωδίου, που διανύουμε, ώστε ενισχυμένοι και κατ᾿ αυτόν τον τρόπο να οδεύσουμε την προς το Πάσχα πορεία μας. Τον διάλογο, μετά την εισήγηση, θα συντονίσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.