Άρθρα

Ο ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

 

0008.jpg

 

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, τα Εγκαίνια του νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου στους Καλλιάνους Κορινθίας. Την τελετή των Εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Στυμφαλίας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιος Γκιολής και κ. Γεώργιος Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αθηνά Κόρκα, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπυρίδων Σταματόπουλος, ο Διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Γιάννης Καρβέλης, ο πρ. Δήμαρχος Στυμφαλίας κ. Κων/νος Λέγγας, καθώς και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων κ.ά..

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στην σύντομη προσφώνησή του, ευχήθηκε ο νέος αυτός υγειονομικός χώρος να είναι καλορίζικος, να λειτουργήσει κατά το δυνατόν αρτιότερα και να είναι συνεχώς επεκτεινόμενος και ανανεωμένος, ώστε να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να καλύπτει τις μεγάλες ανάγκες νοσηλείας και ιατρικής περίθαλψης των ανθρώπων της περιοχής και των πολλών επισκεπτών. Ακολούθως, εξέφρασε την ιδιαιτέρα χαρά του, που τέλεσε τα Εγκαίνια αυτού του Ιατρείου, για το οποίο μερίμνησε η Ι. Μητρόπολή μας, συνεισφέροντας στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, να διαθέσει ψηφιακό έγχρωμο υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, καρδιογράφο, απινιδωτή και επιπλέον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε όλους, όσοι εργάστηκαν, γι᾿ αυτόν τον «Ηράκλειο Άθλο» και τον παρέδωσαν προς χρήσιν στους κατοίκους της περιοχής, όπως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκας, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπ. Σταματόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Στυμφαλίας κ. Κων. Λέγγας, ο οποίος συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του για τον τόπο του και τους ανθρώπους από όποια θέση και αν κατέχει και πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι παράγοντες και δωρητές.

 

          ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 

0012.jpg

 

 

0018.jpg