Άρθρα

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΓΧΡΕΩΝ κ. ΑΓΑΠΙΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

neolaia9.jpg

 

Στα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού – Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος παρέστη χθες Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Τα εγκαίνια ετελέσθησαν με την υψηλή παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου β΄, την παρουσία Αρχιερέων, Κληρικών, Πολιτικών, Στρατιωτικών και λοιπών Αρχών του Τόπου και την συμμετοχή πλήθους Πιστών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος συνεχάρη εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο για τον εγκαινισμό του Πολιτιστικού – Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος ως και για την επέτειο της ενθρονίσεως του κατά την οποία συμπληρώνονται 21 χρόνια ευόρκου Ποιμαντικής διακονίας Του.

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από τον ιστότοπο της Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

 

 

            ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 

neolaia6.jpg