Άρθρα

Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΕΤΡΗ», ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΖΕΣΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ 2022.

 

 PietrisGroupLogo.jpg 1b34beb969576d6a8baaf1dc4a342488fccfb8b5

 

Το πρόβλημα της προσφοράς ενός ζεστού και αξιοπρεπούς γεύματος για τους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας το Άγιο Πάσχα, αφού, όπως είναι φυσικό, οι εθελοντές, που προσφέρουν καθημερινώς τις υπηρεσίες τους οικειοθελώς στα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεώς μας αυτές τις ημέρες, θα βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους, ήρθε να λύσει για μια ακόμη φορά ο «ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΕΤΡΗ», μέσω της πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών του Γιώργου και Χρήστου Πιέτρη, να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες σε μερίδες φαγητού στα γεύματα Αγάπης της Ι. Μητροπόλεώς μας και συγκεκριμένα στον Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου και στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου.

Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία των ΑΦΩΝ ΠΙΕΤΡΗ προστίθεται σ’ αυτή των εθελοντών επιχειρηματιών, και βεβαίως όχι μόνο της περιοχής μας, που αποδέχονται την φιλανθρωπική και κοινωνική προσφορά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την συνδράμουν και την ενισχύουν, ως γνήσιοι «μαθητές» του Χριστού που πραγματοποιούν τον λόγο Του «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν» (Ματθ. κε΄, 35).

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος στο πρόσωπο του Γιώργου και του Χρήστου Πιέτρη ευχαριστεί όλους εκείνους τους επιχειρηματίες, που σε κάθε ανάγκη της Ι. Μητροπόλεώς μας έρχονται αρωγοί και σαν τον Σίμωνα τον Κυρηναίο, σηκώνουν τον Σταυρό της φιλανθρωπίας και της διακονίας των πασχόντων αδελφών μας.

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.