Άρθρα

Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

 

2022-01-17 13-11-36-950

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και ο Βοηθός Επίσκοπος συνεχάρησαν την κ. Αντιπεριφερειάρχη για την ανάληψη των νέων υψηλών καθηκόντων της και σε θερμό κλίμα εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και της Περιφερείας Πελοποννήσου αλλά και πιο συγκεκριμένα και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας θα συνεχιστούν αμείωτες και επί των ημερών της. Δραττόμενοι της ευκαιρίας της συναντήσεως αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα σχετικά με την Ι. Μητρόπολη, τα οποία υπό της ιδίας, ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχου Πολιτισμού, είχαν δρομολογηθεί, την τοπική κοινωνία της Κορινθίας, καθώς και την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε την κ. Κόρκα για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της, ως συμβολικό, αναμνηστικό δώρο, μεταξύ άλλων και την εικόνα του Αποστόλου Παύλου για να την προστατεύει στα νέα, δύσκολα καθήκοντα που ανέλαβε.

  

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.