Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ, ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

 

 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκα ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας κ. Νικόλαος Λούτας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π. Ε. Κορινθίας κ. Μυρτώ Σμυρλόγλου, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.  

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας και οι κύριοι Αντιπεριφερειάρχες  συζήτησαν θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ι. Μητροπόλεως και Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους συνεργάτες του για αυτήν την επίσκεψη εργασίας ως και την εν γένει συνεργασία τους.  

 

    ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ