Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ (ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟΡΩΝ) ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΜΕ 907 kg ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

 

 

20210420 125117

 

Εν όψει της Εορτής του Πάσχα ο Δήμος Κορινθίων, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και του ΕΠ ΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής), ενισχύει την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολή μας αποστέλλοντας, εννιακόσια επτά κιλά (907kg) νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της «Θεοπροσφοράς», αλλά και για τα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και τα Ιδρύματα της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας αυτή την προσφορά από την κ. Αναστασία Αναργύρου, υπεύθυνη Αποθήκης του Δήμου Κορινθίων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και τον κ. Ευθύμιο Παπαχρήστου υπεύθυνο Αποθήκης του Δήμου Κορινθίων, μετέφερε τις ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για Καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο και τον Δήμο Κορινθίων για την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

20210420 125129

 

20210420 131540

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ