ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ: «ΠΑΥΛΟΥ ‘’ΣΦΡΑΓΙΣ’’ Η ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/6/2012

ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ:

«ΠΑΥΛΟΥ ‘’ΣΦΡΑΓΙΣ’’ Η ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6/2012 ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

Γίνεται γνωστό ότι στα πλαίσια των «ΣΤ’ Κορίνθου Παυλείων» την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, στις 7.00 το απόγευμα στην «Κροκίδειο» Αίθουσα, παραπλεύρως της πρ. Νομαρχίας, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση - Παρουσίαση του Τόμου, που εξέδωσε η Ι. Μητρόπολη Κορίνθου με τίτλο: «ΠΑΥΛΟΥ ‘’ΣΦΡΑΓΙΣ’’ Η ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ».

Η παρουσίαση του τόμου θα γίνει, από τον συγγραφέα κ. Χρήστο Καραγιάννη, Λέκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την κ. Βελουδία Σιδέρη  - Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κ. Νικόλαο Ολυμπίου, Καθηγητή του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, Λέκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούνται οι Χριστιανοί της πόλεως και της Ι. Μητρόπολής μας να παραβρεθούν σ’ αυτήν την Εκδήλωση, που αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Απόστολο Παύλο σαν Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ