Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΑΙΔΕΣ/ΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Στην σειρά των προγραμματισμένων, υπό της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ομιλιών προς καταρτισμό των πιστών με τον γενικό τίτλο «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» την προσεχή Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ. μ., στην Κροκίδειο αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου) στην Κόρινθο, θα ομιλήσει ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου Ρουμανίας, κ. Κων/νος Καραϊσαρίδης, με θέμα: «Η εμπειρία μας με το Σωτήρα Χριστό, μέσα από το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας».

Καλείσθε να παρακολουθήσετε την ως άνω ομιλία του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου, και εγκρατούς Πανεπιστημιακού Διδασκάλου κ. Κων/νου Καραϊσαρίδη, ο οποίος με την Επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και την ενασχόλησή του με τις πηγές της Θ. Λατρείας, θα προσεγγίσει το Θεανδρικό Πρόσωπο του Σωτήρος Χριστού ως αεί παρόντος στην Θ. Λειτουργία και στην ζωή των μελών της Εκκλησίας μας.

Τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα ακολουθήσει της εισηγήσεως, θα συντονίσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.