Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.

 

Στην σειρά των προγραμματισμένων υπό της Ιεράς Μητροπόλεως μας ομιλιών προς καταρτισμό των πιστών με τον γενικό τίτλο «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» την προσεχή Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ. μ., στην Κροκίδειο αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου) στην Κόρινθο, θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Οι πηγές της πίστεώς μας, Αγία Γραφή και Ιερά Παράδοση».

Καλείσθε να παρακολουθήσετε την ως άνω ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου και εγκρατούς τέως Πανεπιστημιακού Διδασκάλου κ. Ιερεμίου, ο οποίος με την Επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και την πολυετή ενασχόληση του με την Αγία Γραφή, ως Βιβλικός Θεολόγος, θα παρουσιάσει τις πηγές της Αμωμήτου Πίστεως μας προς καταρτισμό του ακροατηρίου και επίρρωση των Αληθειών της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας.

Τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα ακολουθήσει της εισηγήσεως, θα συντονίσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.