Άρθρα

ΕΓΙΝΕ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΤΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ.

 

114 2488

 

Την Κυριακή το απόγευμα, 16 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Λεχαίου μαζί με όλα τα παιδιά του χωριού, που βρεθήκαν  στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και την Φάτνη του Χριστού. Τα παιδιά με την βοήθεια των Κατηχητών τους κ. Ελευθερίου Κρητικού, και κ. Παναγιώτας Παλαιολόγου, αλλά και των γονιών τους έφτιαξαν με τα χέρια τους τα στολίδια, με τα οποία στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έπαιξαν όλα μαζί στον προαύλιο χώρο γεμίζοντας με τις αθώες φωνές τους αγαλλίαση όλους όσοι τα παρακολουθούσαν.        

 

f2

 

Στο τέλος της βραδιάς η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχαίου κ. Αικατερίνη Ταμπουρατζή ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ο Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Κων/νου & Ελένης Λεχαίου π. Παναγιώτης Αναστασόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους στην Εκδήλωση, αλλά & όλους όσοι συνεισέφεραν ώστε να υλοποιηθεί αυτή και ευχήθηκε καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, αγάπη, ειρήνη και υπομονή.

 

114 2466

f

f3

f6

f5

 

f1