Άρθρα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

 

    Με τη Αρχιερατική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή  Αιμοληψία του έτους 2018 στις 30 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα από τις 4 το απόγευμα έως τις 8:00 μ. μ.. Συγκεντρώθηκαν 65 μονάδες αίματος. Οι  τακτικές οργανωμένες Αιμοληψίες καλύπτουν τακτικά και έκτακτα περιστατικά, που συμβαίνουν στη χώρα μας, με άμεση κάλυψη.

     Το κλίμα ήταν βαρύ για την Εθνική τραγωδία των αδίκως εν τη λαίλαπι του πυρός απωλεσθέντων και δια το άστατον του κλίματος με αποτέλεσμα την πιθανή απώλεια της παραγωγής των κτημάτων της περιοχής μας.  Μετά το πέρας της Αιμοδοσίας ετοιμάστηκε συνεστίαση των αιμοδοτών με την ευγενή συνδρομή  ενοριτών μας. Ο Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Αιμοδοσίας π. Αθανάσιος Αλτανόπουλος μετέφερε τις Πατρικές Αρχιερατικές Ευχές του Σεβασμιωτάτου δια υγεία και πίστη στον δωρεοδότη Πανάγαθο Θεό, που δίδει την ζωή και τα αγαθά. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς, ευχόμενοι αιωνία η μνήμη τους. 

    Ευχαριστούμε θερμά τους αιμοδότες που στηρίζουν δυναμικά την Ενορία μας και την Ιερά Μητρόπολη μας, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου δια την άριστη συνεργασία και άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση και τις Επιτροπές του Ιερού Ναού δια την υλική και προσωπική τους στήριξη.

ΕΚ  ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΖΑΚΗΣ