Άρθρα

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

 

116 1980

 

Με κάθε Εκκλησιαστική ευπρέπεια και με τον σεβασμό που αρμόζει στους Ήρωες του Έπους του ᾿40, εορτάστηκε η  Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 και η εορτή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου την Κυριακή, 28η Οκτωβρίου 2018, στον  Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου. Στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προέστη ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ι. Ναού.  

116 2017

Ακολούθως, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας προέστη στην Δοξολογία, στην οποία παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, καθώς και πλήθος πιστών.

 

116 2032

Εν συνεχεία και μετά το επιμνημόσυνο Τρισάγιο στο Ηρώον, στον περίβολο του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου και τις καταθέσεις Στεφάνων, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη εις τα «Περιβολάκια» όπου και παρακολούθησε την Μαθητική και Στρατιωτική Παρέλαση, αισθανόμενος υπερηφάνεια για τα νιάτα του Τόπου μας, τα οποία είναι και τα μόνα που στηριζόμενα στα Ιερά και τα Όσια της φυλής μας  μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα υγιές μέλλον. 

 

116 2045

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ