Άρθρα

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

 

DSC01467

 

Στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου χθες, Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ετέλεσε την Θ. Λειτουργία και τα Ι. Μνημόσυνα συμπολιτών μας ως και των υπό του πυρός μαρτυρικώς τελειωθέντων αδελφών μας κατά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαϊές.

Τον σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν οι Ιερείς του Ι. Ναού και οι Διάκονοι του. Αντί κηρύγματος ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου περί των προσφάτων δεινών εκ των πυρκαϊών της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής ως και της Ανατολικής και Κεντρικής Κορινθίας.

Πριν το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας παρότρυνε τους πιστούς να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πυροπλήκτων ως και να ενισχύσουν την δισκοφορία γι᾿ αυτούς. Ολοκληρώνοντας, ανήγγειλε την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του Διακόνου π. Ευάγγελου Κυνηγάρη την Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018, στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλένιας και προσκάλεσε τους πιστούς να ευχηθούν, ώστε ο Πανάγαθος Θεός να τον στερεώσει και να τον ενδυναμώσει στην διακονία της Τοπικής μας Εκκλησίας αλλά και στον προσωπικό του αγώνα για την εν Θεώ ολοκλήρωσή του.

          

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.