Άρθρα

Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΓΙΑΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

 

DSC00548

Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος χθες Δευτέρα, 8 Μαΐου 2018, στο Ι. Ησυχαστήριο Αγίου Γερασίμου Περαχώρας, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Τον σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν, οι Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, π. Αθανάσιος Πέζος οι Αιδεσ. Πρωτ. π. Δημήτριος Φουρλεμάδης, π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και οι Διάκονοι του.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ομιλών, αναφέρθηκε στην ζωή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, επεξηγώντας ότι στο τέταρτο Ευαγγέλιο και στις Επιστολές του Αγίου ενέχεται και περιγράφεται η μόνη και αληθινή Αγάπη, την οποία οι πιστοί μπορούν να την εφαρμόσουν και να την προσεγγίσουν εκφράζοντάς την στον συνάνθρωπο τους. Ολοκλήρωσε δε το Κήρυγμα του ευχόμενος στην εορτάζουσα τα ονομαστήριά της Καθηγουμένη του Ι. Ησυχαστηρίου Ιωάννα Μοναχή, στην υπ᾿ αυτής Ι. Αδελφότητα και στους ευλαβείς προσκυνητές ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να πρεσβεύει στον Κύριο της αγάπης για έτη πολλά, σωτήρια και ευλογημένα.      

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.