Άρθρα

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΦ. ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΓΧΡΕΩΝ κ. ΑΓΑΠΙΟ.

 

IMG 3143

 

Την Θ. Λειτουργία, κεκλεισμένων των θυρών, τέλεσε χθες Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020, επί τη εορτή της συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ι. Ναού και τους Διακόνους του.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο σεπτός Ποιμενάρχης εδεήθη υπέρ των εκ της λοιμικής νόσου κατακειμένων και των οικογενειών αυτών, υπέρ Ιατρών, Νοσηλευτών και απάντων των εργαζομένων στον ιατρικό κλάδο και υπέρ του Ποιμνίου του, διαβάζοντας ευχές υπέρ υγείας εκ του Μεγάλου Ευχολογίου!

Την ίδια ημέρα, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς μας, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος τέλεσε την Θ. Λειτουργία, σεβόμενος τα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19, στην Ι. Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, στην οποία και ηγουμενεύει, προσευχόμενος και αυτός υπέρ υγείας του σύμπαντος κόσμου!

 

 

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.