Άρθρα

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

 

DSC01434

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής με τον Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του κ. Πατούλη κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο Θεοφιλέστατος και ο κ. Κοσμόπουλος σε πολύ θερμό κλίμα, λόγω της κοινής εντοπιότητος, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην όχι και τόσο ευχάριστη τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Κοσμόπουλο για την ευγενική επίσκεψή του και για την αγάπη του για την Εκκλησία και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία», δίδοντας του ως αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Φωτιστού της Ελλάδος και της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου, για να τον εμπνέει, κατά την επιτέλεση των μελλοντικών καθηκόντων του, τα οποία του ευχήθηκε να πραγματοποιεί με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού και εξυπηρέτηση του Λαού μας.

 

DSC01435