Άρθρα

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΔΜΧ/ΓΕΣ) ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ. ΛΑΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

114 6966

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017, ο Υποστράτηγος, κ. Λάλος Νικόλαος, Διευθυντής Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ), στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Υποστράτηγος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ως και για την μεταστάθμευση της  Διεύθυνσεις Μηχανικού στο Λουτράκι και για τις σχέσεις της Τοπικής Εκκλησίας μας με το Στράτευμα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Υποστράτηγο για την ευγενική επίσκεψή του και τα όμορφα δώρα του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό αντίδωρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, για να τον συνοδεύει και να πρεσβεύει στον Κύριο μας, ώστε να επιτελεί τα σπουδαία και δύσκολα καθήκοντά του στην Κορινθία με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού. 

114 6961

114 6964

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το