Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26/4/2016:ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΙ’ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/4/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00’ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΤΩΝ Ι. ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

 

Από την Ιερά Μητρόπολή μας ανακοινώνεται ότι, την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ και ώρα 21:00’ στα «Περιβολάκια» Κορίνθου, θα λάβει χώρα κι’ εφέτος η καθιερωμένη Συνάντηση των Επιταφίων των Ιερών Ναών της πόλεως Κορίνθου και συγκεκριμένα των Ι. Ναών Αποστόλου Παύλου, Αγ. Νικολάου, Αγ. Άννης, Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Αγ. Φωτεινής και Ζωοδόχου Πηγής Κορίνθου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πομπής και ενώπιον των Επιταφίων θα τελεσθεί Δέηση και θα ακολουθήσει το Μήνυμα της ημέρας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Καλούνται όλοι οι πιστοί να συμμετάσχουν στην κατανυκτική και λυτρωτική αυτή Σύναξη, δίδοντας το δυναμικό παρόν τους για να λάβουν την ευλογία των Ιερών Επιταφίων και να διατρανώσουν με την παρουσία τους την αγάπη τους και την ελπίδα τους προς τον Θυσιασθέντα με την θέλησή Του Θεάνθρωπο Κύριο, τον Αρχηγό της Ζωής και του Θανάτου, που θεμελίωσε την Εκκλησία μας στο Τίμιο Αίμα Του με μοναδική Του μέριμνα την σωτηρία των ψυχών μας.