Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΙΣΟΥΜΟΥ & ΔΥΤ. ΚΕΝΥΑΣ κ. ΜΑΡΚΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

 

20211015 124128

 

Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου και Δυτ. Κένυας κ. Μάρκος, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συνοδευόμενος από τον Αιδεσ. Οικονόμο – Σταυροφόρο π. Ξενοφώντα Κατσαούνη, Εφημέριο του Ι. Ναού Αγίου Φανουρίου Βέλου Κορινθίας, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Σε θερμό κλίμα ο άγιος Κισούμου και ο Σεβ. Μητροπολίτης μας συζήτησαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης Εκκλησιαστικής και Κοινωνικής επικαιρότητας αλλά και τις άριστες σχέσεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με την Τοπική μας Εκκλησία. Τέλος ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον άγιο Κισούμου για την φιλάδελφη επίσκεψή του και ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στην Ιεραποστολική Αρχιερατική διακονία του!

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.