ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

 

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Με τη Αρχιερατική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ πραγματοποιήθηκε η πρώτη Αιμοληψία του έτους 2018 στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα από τις 4 το απόγευμα έως τις 7:30. Συγκεντρώθηκαν 60 μονάδες αίματος. Η Επιτροπή Αιμοδοσίας εργάστηκε για την επιτυχή έκβαση με ατομικές προσκλήσεις και αφίσσες.

   Με το πέρας της Αιμοδοσίας έγινε μία μικρή Εκδήλωση με κοπή Βασιλόπιτας και απονομή Επαίνων και Μεταλλίων της Ιεράς Μητροπόλεως και του Υπουργείου Υγείας. Ο Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Αιμοδοσίας π. Αθανάσιος Αλτανόπουλος μετέφερε τις Πατρικές Αρχιερατικές Ευχές του Σεβασμιωτάτου δια υγείαν και τα συγχαρητήρια δια την πρωτοπόρο προσφορά της Ενορίας Στιμάγκας στο έργο της Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως. Η Υπεύθυνη ιατρός του συνεργείου Αιμοδοσίας μετέφερε ευχές εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ευχαριστούμε θερμά τους αιμοδότες που στηρίζουν δυναμικά την Ενορία μας, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου δια την άριστη συνεργασία και άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση και τις Επιτροπές του Ιερού Ναού δια την υλική και προσωπική τους στήριξη. Ευχόμεθα υγεία σε όλους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΖΑΚΗΣ