Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

 

114 9325

 

Στον πανέμορφο Σχοίνο, της Αρχιερατικής Περιφερείας Λουτρακίου, μετέβη σήμερα Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους συνοδούς του Ιερείς και Διακόνους και τον Εφημέριο του Ι. Ναού Αιδεσ. π. Ανδρέα Καλέργη.

Στο κήρυγμά του ο σεπτός Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την χαρά του, που για μία ακόμη φορά βρέθηκε στην φιλόξενη αυτή Ενορία, η οποία είναι πλημμυρισμένη από την χάρη του Αγίου και αναφερόμενος στην επικαιρότητα, ερμήνευσε το Αποστολικό ανάγνωσμα τονίζοντας ότι η πίστη στον Χριστό μετατρέπει τους πιστούς σε φωτόμορμα τέκνα Του, που ομολογούν και δοξάζουν το όνομα του Τρισαγίου Θεού μας.

Ολοκλήρωσε δε, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του «Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού» κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου για την γενικότερη προσφορά του στο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι η Ι. Μητρόπολή μας, αναγνωρίζοντας το έργο του, πρόκειται να του αποδώσει τιμητική διάκριση στις επόμενες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρατέθηκε κέρασμα σε όλους τους πιστούς. 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ