Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

 

114 7218

 

Στην τελετή μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι παρευρέθη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, ο οποίος και ετέλεσε την Ι. Ακολουθία «Δια Μεταστέγασιν Διευθύνσεως» σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Αντιστράτηγου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), του Διευθυντού της Διεύθυνσης Μηχανικού Υποστρατήγου κ. Νικολάου Λάλου, του Ταξιάρχου κ. Ηλία Αρσένου. Διοικητού της Σχολής Μηχανικού, ενώ παρευρέθησαν Διευθυντές άλλων Σωμάτων και Όπλων του Ελληνικού Στρατού καθώς και πλήθος Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών.  

Ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής στον λόγο του αναφέρθηκε στους νέους στόχους του Ελληνικού Στρατού και τόνισε ότι οι δύο πυλώνες του Ελληνικού Έθνους είναι η Εκκλησία και ο Στρατός, ενώ ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε επιτυχία στην Διεύθυνση του Μηχανικού και εκπλήρωση των στόχων τους προς όφελος της Πατρίδας μας.    

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το