ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

 

Α1

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, παρέλαβε τα τελευταία 92 πακέτα με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής εκ μέρους της Εταιρίας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», με την οποία η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου συνεργάστηκε για τρίτη (3) φορά. Και αυτή την χρονιά, όπως και τις δύο προηγούμενες, βοηθήθηκαν οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες υλικής στέρησης και ελλείψεως ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως βάσει προκαθορισμένων εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, που υλοποιεί προγράμματα στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και έργα ανθρωπιστικού περιεχομένου και με την συνεργασία αυτή έγινε αρωγός στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, μέσω της δομής της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την οποία 900 οικογένειες, δηλαδή 1.200 άνθρωποι, περίπου, κάθε μήνα παραλαμβάνουν τρόφιμα και είδη ρουχισμού.  

Από τους υπευθύνους της Θεοπροσφοράς, βάσει των κριτηρίων της συνεργασίας με την «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», επιλέχθηκαν 39 οικογένειες με ανήλικα παιδιά, που για κάθε μήνα του 2018, παραλάμβαναν τα πακέτα βοηθείας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδίας μας την «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για αυτήν την ιδιαίτερη συνεργασία και ευχόμαστε στα μέλη της να έχουν την ευλογία του Θεού στην ζωή τους, ώστε να συνεχίζουν, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες, να βοηθούν τους συνανθρώπους μας. Επίσης, τους ευχαριστούμε προκαταβολικώς για την ανανέωση της συνεργασίας και για το έτος 2019 που θα καταστή προς όφελος των εμπερίστατων αδελφών μας.

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

 

Α3

 

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.