ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/11/2018:ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ «ΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ & ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟ.

PROGRAMMA SXOLHS teliko1-1

 

Η Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου, με την ποιμαντική ευαισθησία και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, συνεχίζει κι εφέτος την προσπάθεια του πνευματικού καταρτισμού των πιστών με νέα σειρά ομιλιών υπό τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού», καθώς οι αντίστοιχες ομιλίες των προηγούμενων ετών αντιμετωπίσθηκαν με μεγάλη αποδοχή από το Κορινθιακό Ποίμνιο.

Η έναρξη της νέας σειράς ομιλιών θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, στις 6.00΄ το απόγευμα, με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (Κροκιδά 4, παραπλεύρως Επισκοπείου) και από την Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, έως και τον Απρίλιο του 2019, κάθε Δευτέρα και ώρα 6.00 - 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες ομιλίες. 

Πρώτος ομιλητής κλήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος και θα παρουσιάσει το θέμα: «Ο Θεός της Θρησκείας - Ο Θεός της Εκκλησίας».

Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε με την δική σας ολοπρόθυμη συμμετοχή και αυτή την Ποιμαντική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που επιθυμεί να συμβάλλει θετικά στον πνευματικό σας καταρτισμό σε θέματα, που αφορούν την Ορθόδοξη Πίστη και την εν γένει ζωή της Εκκλησίας μας.

 

PROGRAMMA SXOLHS teliko1-1 

PROGRAMMA SXOLHS teliko1-3

PROGRAMMA SXOLHS teliko1-4

PROGRAMMA SXOLHS teliko1-2

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.