Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΝΕΟΥ ΚΑΙ Ι. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΦΕΝΕΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, συνεχίζοντας το Πρόγραμμά του, την Κυριακή 3η Αυγούστου 2014, λειτούργησε στην Ι. Μ. Αγ. Γεωργίου Φενεού, όπου και παρεπιδημεί κατ’ αυτό το χρονικό διάστημα, για την εκεί διαβιούσα αδελφότητα.

Το απόγευμα της ίδια μέρας χοροστάτησε στην Ι. Ακολουθία της Παρακλήσεως στον περικαλλή Ι. Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Φενεού, όπου κηρύττοντας τον Θείο λόγο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο άνθρωπος έχει δυνατότητες να επικοινωνεί με το Θεό και όσο περισσότερο επικοινωνεί ο άνθρωπος με το Θεό τόσο αξιώνεται να γίνεται και ο ίδιος κατά χάρη Θεός. Παρά ταύτα όμως, όπως και ο Προφήτης Δαιδ λέει, ο άνθρωπος «παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς» (Ψαλμ. Μη’,13), αντί, δηλαδή, να επικοινωνεί μετά του Αγίου Θεού ήλθε σε συναναστροφή με τα άλογα κτήνη και έγινε «ζώον», προσκοληθείς μόνο στις βιολογικές και βιοτικές του ανάγκες.

Την περίοδο αυτή όμως όλοι μας έχουμε αφήσει την ζωή μας στην Παναγία μας, την οποία και παρακαλούμε μαζί με τον Τίμιο Πρόδρομο και Πάντες τους Αγίους να μεσιτεύουν στον Θεό ώστε να επιτύχουμε την κατά χάρη ένωση μαζί Του ως «άνθρωποι εν τιμή» όντες.

DSC00782

 

 

DSC00798

 

DSC00815

 

DSC00818

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Α)\

 

IMG 2186

 

IMG 2234

 

IMG 2229

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Β)