ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020.

 

DSC05727

Στο Σοφικό Κορινθίας και στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, όπου και ετέλεσε την Ι. Παράκληση της Παναγίας. Ομιλώντας προς τους ευσεβείς Πιστούς ο Σεβασμιώτατος τους προέτρεψε να μην παύουν να προσέρχονται στην Εκκλησία και να συμμετέχουν στα Ι. Μυστήρια, καθώς μόνον έτσι μπορούν να λαμβάνουν την χάρι και την ευλογία του Θεού! Προς το τέλος της ομιλίας του ευχήθηκε στον παριστάμενο Καθηγητή Καρδιολογίας και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριο Τούσουλη καθώς και σε όλους τους υπολοίπους η Παναγία Θεοτόκος να δίδει δύναμη, υγεία και φώτιση!

IMG 1744

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος τέλεσε την Ι. Ακολουθία της Ι. Παρακλήσεως στην Ι. Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σοφικού, όπου και ομίλησε στους Πιστούς επισημαίνοντας ότι η Παναγία Θεοτόκος είναι Αυτή που δείχνει σε όλους μας τον δρόμο, οδηγώντας μας στην Ουράνιο Βασιλεία! Στο τέλος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου και ευχήθηκε η χάρις της Παναγίας μας να μας σκεπάζει και να μας οδηγεί σε οδό σωτηρίας!

 

εικόνα Viber 2020-08-11 21-47-40

 

Το ίδιο απόγευμα και στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Βοχαϊκού τέλεσε την Ι. Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ο οποίος ομίλησε επίκαιρα στους Πιστούς και ευχόμενος εκ προσώπου του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου!

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.