ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ «ΔΙΟΛΚΟΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/2/2010 

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ «ΔΙΟΛΚΟΣ» 

Η Ιερά Μητρόπολή μας μαζί με το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Νομού Κορινθίας «ΔΙΟΛΚΟΣ», στο οποίο είναι ιδρυτικός Εταίρος, την 9η Φεβρουαρίου 2010 και στην έδρα του Κέντρου (Εθνικής Ανεξαρτησίας 61 στην Κόρινθο), οργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων προς καταρτισμό των Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τον τίτλο: «Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ».
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος με Εγκύκλιο Σημείωμα εκάλεσε τους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια αυτά και να ενημερωθούν γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα που μαστίζει την νεολαία μας συμβάλλοντας με την κατάρτισή τους στην όσο το δυνατό αντιμετώπισή του.
Πρόκειται για μία αξιόλογη Κοινωνική και Ποιμαντική προσπάθεια, όπου η Τοπική μας Εκκλησία με την βοήθεια και την προσφορά του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Νομού Κορινθίας «ΔΙΟΛΚΟΣ» επιδεικνύει την ανύστακτη μέριμνά της για την μάστιγα αυτή, που βασανίζει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους αλλά και τις οικογένειές τους, γι᾿ αυτό και ευχαριστεί το «ΔΙΟΛΚΟ» για την συνδρομή του στο Ποιμαντικό και Κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ